Терапевтична група «Дорога до себе»

terapevt-gr

Де ж той чарівний клубочок, який  виведе на вірну дорогу – ту, яка потрібна тут і зараз? Допоможе зрозуміти який я?  Прийняти себе таким, як є? Що я хочу врешті- решт?

  Відповісти на  ці запитання допомагає усвідомлення свого життєвого сценарію, сценарних рішень та заборон.

          Для тих, хто хоче щось змінити в своєму житті чи просто пізнати намічену перспективу, пропонуємо це зробити за допомогою казкотерапії та психодрами.

 Тож скільки ще креативних рішень та шедеврів чекає на мене!.. Пошукаємо?

PS. Зустрічі учасників групи будуть відбуватись один раз в два тижні (рекоме ндований день п’ятниця) з 16.00 до 19.00 (м.Рівне). Перша зустріч планується в листопаді.

 

Ведучі тренери терапевтичної групи:

Марія Шугай –психолог, гештальт-терапевт, казкотерапевт, кандидат психологічних наук, директор Інституту практичної психології та психотерапії, доцент кафедри психології і педагогіки Національного університету «Острозька академія»

Галина Гандзілевська – практикуючий психолог, гештальт-консультант, сертифікований психодраматист, казкотерапевт, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології та педагогіки, заступник директора Інституту практичної психології та психотерапії, керівник сертифікатної програми «Мистецтво самопрезентації», ведучий тренер навчально-терапевтичної групи сертифікатної програми з практичної психології (напрямок –психодрама, методи роботи психолога з дітьми) Національного університету «Острозька академія»

Тел.: (098)2230065; (050)3754576; (067)3607225.

 e- mail: handzilevskahalyna@gmail.com; mshugay@gmail.com