Друзі!

Запрошуємо на

КУРС цікавих тематичних лекцій та майстерень з ПСИХОЛОГІЇ

Кожна зустріч — це лекція або майстер-клас від практикуючих психотерапевтів.

Ми з любов’ю і творчим натхненням розробляли його для Вас нашою командою практикуючих психотерапевтів, на основі запитів клієнтів та учасників груп, які ми вже багато років проводимо!

Автори проекту:

  • Марія Шугай,
  • Галина Гандзілевська,
  • Аліна Прокопенко

У Вас є Можливість відвідувати за інтересом окремі лекції або майстерні, за інтересом;
Отримати відповіді на хвилюючі запитання;
Нові знайомства ;
Цікаві та необхідні знання з психології!
Перший майстер-клас 16 грудня о 11.00! За адресою Короленка, 5. Кімната 216!
Відкриваємо курс Різдвяним подарунком: «Феєрія чарівних майстерень» це перша частина тематичних лекцій та майстерень з психології.

Запрошуємо на майстер-клас

«ВІРА+наДІЯ+ЛЮБОВ=…

(ТРИ СХОДИНКИ ДО ЗДІЙСНЕННЯ МРІЙ)

Вас чекає цікава інформація та дуже ресурсна вправа, як зрозуміти що ХОЧУ і Як це отримати!

Творча ідея та ведучий тренер Галина Гандзілевська;

Тренери Марія Шугай, Аліна Прокопенко

16 грудня, 11.00-14.00.

Попередній запис обов’язковий! ( 0503754576, 0733754576).
www.psyholog.rovno.ua

запис на курс

Програму проводять практикуючі психотерапевти, які є спеціалістами з тривалим досвідом практики та викладання за вказаними напрямами психотерапії.

Про тренерів:

Марія Шугай

практикуючий психолог, психотерапевт, кандидат психологічних наук, доцент, директор Інституту практичної психології та психотерапії НаУОА. Завершила програму професійної підготовки гештальт-терапевтів та гештальт-консультантів та є сертифікованим психотерапевтом (Київський Гештальт Університет). Спеціалізації: «Групова психотерапія в рамках гештальт-підходу», «Психологічне консультування та психокорекційна робота з дітьми та батькам в гуманістичному підході», «Психодіагностика та психокорекція життєвих сценаріїв методом казкотерапії», тренер начальних та терапевтичних груп, автор проектів та курсів з психології, психотерапії, вікової психології, дитячої психології та психотерапії .


Галина Гандзілевська  практикуючий психолог, гештальт-консультант, психодраматист та казкотерапевт, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології та педагогіки НаУОА, керівник сертифікатної програми «Мистецтво самопрезентації», автор навчально-терапевтичної програми «Діагностика та корекція життєвих сценVаріїв методом казкотерапії та психодрами». Завершила програму професійної підготовки гештальт-терапевтів та психодрама-терапевтів . Спеціалізації: «Психологічне консультування та психокорекційна робота з дітьми та батькам в гуманістичному підході», «Психодрама і рольові ігри в груповій та індивідуальній роботі» (2011-2014рр); «Психодіагностика та психокорекція життєвих сценаріїв методом казкотерапії», навчальна програма «Наративна психологія». Ведуча терапевтичних та навчальних груп в Рівному, Острозі, Вінниці, Варшаві, Львові.


 

Аліна Прокопенко – практикуючий психолог, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології та педагогіки НаУОА. 21 рік стажу професійної діяльності. Завершила програму професійної підготовки гештальт-терапевтів (КГУ, 2008-2013). Тілесно-орієнтований психотерапевт, арт-терапевт
Автор навчального проекту Школа усвідомленого батьківства та програм:
«Мистецтво бути Жінкою» (спрямована на розкриття жіночності), «Мистецтво бути разом» (спрямована на побудову партнерської взаємодії подружжя та дитячо-батьківських відносин), «Мистецтво бути собою» (спрямована на самоусвідомлення та самореалізацію засобами арт-терапії та медитативних практик).