Триває  новий набір у терапевтичну групу!

16 квітня перша зустріч!

Пропонуємо знайомство  учасників із  гештальттерапією , казкотерапією та психодрамою!

 

dorogi

 

Для тих, хто хоче  зрозуміти :  “Що я хочу врешті-решт? Та як це отримати?”

Познайомитись із особливостями становлення свого життєвого сценарію, сценарних рішень та заборон та як із цим бути?

Для тих, хто хоче щось змінити в своєму житті, бути щасливим у стосунках чи просто пізнати себе, пропонуємо це зробити за допомогою казкотерапії та психодрами.

Теми зустрічей: як здійснюються мрії та бажання, про залежність, прив’язаність, близькість та стосунки, про те як батьки впливають на життєвий сценарій дитини та чи можна зробити його щасливим, про почуття та взаєморозуміння, робота із сноведіннями    та інші за інтересом учасників!

PS. Зустрічі учасників групи будуть відбуватись один раз в місяць (перша зустріч – 16  квітня з 13.00 до 17.00). Вартість – 200 грн. , м. Рівне, Гагаріна 39, офіс 10.

Попередній запис  обовязковий! Якщо є запитаннятелефонуйте, або пишіть на e-mail.

Тел.: (098)2230065; (050)3754576; (067)3607225;     e- mail: mshugay@gmail.com

 

Ведучі тренери терапевтичної групи:

Марія Шугай –психолог, гештальт-терапевт, дитячий психолог, кандидат психологічних наук, директор Інституту практичної психології та психотерапії (https://psychology.oa.edu.ua/) доцент кафедри психології та педагогіки Національного університету «Острозька академія».

Галина Гандзілевська – практикуючий психолог, гештальт-консультант, сертифікований психодраматист, казкотерапевт, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології та педагогіки, керівник сертифікатної програми «Мистецтво самопрезентації», ведучий тренер навчально-терапевтичної групи сертифікатної програми з практичної психології (напрямок –психодрама, методи роботи психолога з дітьми) Національного університету «Острозька академія»